home news about us the heritage projects partners properties
     

   
        start        project        gallery        media        contact        sightseeing    
     


2020-12-09 Jewish vegetarian cuisine

The "Synagogue" Center of the Foundation for the Preservation of Jewish Heritage in Poland invites you to a webinar devoted to vegetarian dishes of Jewish cuisine.

We will present dishes that are popular in Israel today, as well as those that have been rooted in the culinary tradition of Polish Jews, characteristic for selected holidays and everyday cuisine.
We will focus only on vegetarian dishes, because it is good for health and our planet.

Webinar in Polish: www.facebook.com/events/387998129303708/ 



» back




linia




The Cahnman Foundation

linia


linia

Liceum Plastyczne im. Bernarda Morando


Biuro Wystaw Artystycznych - Galeria Zamojska


Orkiestra Symfoniczna im. Karola Namysłowskiego

Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Pracownia Literatury Polsko-Żydowskiej


Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Zamościu, Pracownia Badań Dziejów i Kultury Żydów


Stowarzyszenie Studnia Pamięci


Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej. Zakład Kultury i Historii Żydów

Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji w Zamościu

Gmina Żydowska w Trondheim w Norwegii (Det Mosaiske Trossamfunn, Trondheim)
gora
linia
  Recommended links
  ANNUAL REPORT 2015  
  'Revitalization of the synagogue in Zamosc' brochure  
  'Preserving Jewish Heritage in Poland' album  
 

The Chassidic Route

 
  'Creating a team of cultural animators for the ‘Synagogue’ Center' brochure  
  ANNUAL REPORT 2013  


   
  Submit your e-mail address to receive our newsletter  
   
   

Dotacje on-line
copy