home news about us the heritage projects partners properties
     

   
        start        project        gallery        media        contact        sightseeing    
     


2020-12-31 Cebularz home made!

We invite you to bake cebularz together! This is one of the culinary symbols of the Lublin region, originaly from cuisine of Lublin Jews. In the video, we show you step by step, how to bake this onion miracle at home. Sorry for the sharpness problems but it's New Years Eve after all! ;-)
 
Happy New Year!
Dough:
- three - four glasses of flour
- 1 and 1/4 cups of water
- 10 tablespoons of rapeseed oil,
- a teaspoon of salt and sugar,
- 25 grams of yeast
Accessories:
- 200 grams of onion
- poppy seeds,
- two tablespoons of oil
- spoon of salt
 
Link to the video: https://fb.watch/4dJUKlMZyB/ 


» back




linia




The Cahnman Foundation

linia


linia

Liceum Plastyczne im. Bernarda Morando


Biuro Wystaw Artystycznych - Galeria Zamojska


Orkiestra Symfoniczna im. Karola Namysłowskiego

Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Pracownia Literatury Polsko-Żydowskiej


Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Zamościu, Pracownia Badań Dziejów i Kultury Żydów


Stowarzyszenie Studnia Pamięci


Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej. Zakład Kultury i Historii Żydów

Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji w Zamościu

Gmina Żydowska w Trondheim w Norwegii (Det Mosaiske Trossamfunn, Trondheim)
gora
linia
  Recommended links
 

The Chassidic Route

 
  'Preserving Jewish Heritage in Poland' album  
  'Revitalization of the synagogue in Zamosc' brochure  
  ANNUAL REPORT 2015  
  'Creating a team of cultural animators for the ‘Synagogue’ Center' brochure  
  ANNUAL REPORT 2013  


   
  Submit your e-mail address to receive our newsletter  
   
   

Dotacje on-line
copy